Hvor kjøper de fleste menn klær?

Dette er et mysterium. På kjøpesenteret ser jeg mange menn, de fleste sitter på kafé eller går rundt med en pose fra vinmonopolet eller en butikk som selger verktøy etc.

Menn går nesten aldri rundt i timesvis og ser på ulike typer skjorter, legger de i en vogn, går og står i kø og prøver på seg alle sammen, før de bestemmer seg for å vente med det. De går målrettet inn i butikken og tar en skjorte de allerede har før(den ble slitt, dvs den er nok noen år) og går rett til kassen for å betale. Med mindre det er noen med, som trekker de i armen og viser de andre alternativ. Beklager, dette er min erfaring og jeg har hørt flere si sånt. Menn handler nok klær, hvis det er et godt tilbud, som 10pk. sokker eller 3pk. boxershorts. Ikke dumt! Hva med alt det andre? Går menn nakne rundt omkring? Av og til ja, men på jobb etc.?

Kjøper menn klær på internett da? Jeg spurte en mann og etter hans mening er det mest kvinner som handler klær på internett. Menn kjøper mest mobiler, datamaskiner og utstyr til bil, hus, hytte, båt etc. Ja, det stemmer sikkert. Så hvor i all verden handler menn klær???

Gaver til menn.

En god venn jeg bodde sammen med i mange år mislikte å handle i fysiske butikker. Skulle han ha noe, hadde han en klar plan. Sorte eller mørkeblå jeans eller en skjorte. Men mesteparten fikk han til jul eller bursdager, for eksempel ullgensere, jakker, skjerf, luer, undertrøyer av ull(joda). Det betyr at det blir et større ansvar å velge ut gaver jenter… Kan hende det er det eneste plagget han får til neste gave dukker opp. Verktøy er vel og bra, men noen klær må man jo ha også. Derfor har vi nå noen klær for menn til salgs her og det kommer kanskje mer etter hvert alt etter hva som skjer. Det er også både sokker med bambusfiber og fine boxershorts til salgs her, til veldig bra priser, pluss litt sexy undertøy for menn. Det siste er et tema for seg selv, forresten. Det er jo lov å ha på seg noe sexy, selv om man er en mann uten risikere å bli kalt et eller annet. Samme som for en kvinne det.

Så nå får vi se da om noen menn kommer og handler her. Dere trenger jo noe nytt iblant. Bare spør dama deres. 🙂

1 kommentar

  1. Wow, amazing blog structure! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The whole glance of your
    web site is fantastic, as well as the content! You can see similar
    here dobry sklep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *