Kostymefest! Hva skal du ha på deg?

De aller fleste liker å kle seg ut. Hvis vi ser på filmer, er det kostymer som gjelder. Tenk bare på Spiderman, Batman, Superman, Catwoman etc. Listen vil bli lang. Også store berømte personer som Mozart var glad i kostymefest. Selveste Leonardo da Vinci jobbet en stund med å lage kulisser for et teater. Så kostymefest og kostymer er ikke noe nytt. Tenk bare på Venezia og de fantasifulle kostymene og maskene derfra. For ikke å glemme Paris, med alle de festlige showklærne, dansekjolene og kostymene.

Her hjemme har vi nå et program som virkelig viser frem spennende kostymer: Maskorama. Og på Skal vi danse ser vi at av og til bruker de kostymer. For ikke å nevne på teateret. Og barn elsker jo kostymer. Men hvis du skulle velge, hva vil du kle deg ut som? En person du selv ligner eller noe helt annet? Det er jo gøy da begge deler.

Her på nettsiden finner du mange kostymer til salgs. For å nevne noen: piratkostymer, Great Gatsby kostymer, Havfrue kostymer, Politi kostymer, French maid kostymer, Sykepleier kostymer, Renessanse kostymer, Pocahontas kostymer, Flamenco kostymer, Skjelett kostymer, Heks kostymer, Vampyr kostymer, Drakula kostyme, Gresk gudinne kostyme, Viking kostyme, Catwoman kostyme, Farao kostyme, Elsa kostyme, Engel kostyme m.m.

Selv om et kostyme er One size, kan det passe til flere størrelser. Ofte er de av polyester+spandex, dvs elastiske. Noen kan reguleres på vidde og lengde. Flere av våre kostymer selges også i flere størrelser. For eksempel korsettkjolene. Med en korsettkjole trenger du bare en pirathatt så har du et priatkostyme. Eller et Halloween kostyme hvis du maler ansiktet og kjøper noe billig Halloween tilbehør. Bare bruk fantasien og ha det gøy!

1 kommentar

  1. Wow, amazing blog layout! How long have you ever
    been running a blog for? you make running a blog glance
    easy. The full glance of your site is excellent, as neatly as the content!

    You can see similar here dobry sklep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *