Leonesse klær

Hva kan du finne av klær her som du ikke finner i de etablerte store kjedene? Kan hende du tenker det. Fordi foruten kostymer, korsett, catsuits, nattøy og undertøy, selges det også klær her, som forhåpentligvis kan glede noen og fylle et behov.

Vi kan tilby unike klær du ikke finner overalt. Drar du til London, Paris, New York, ser du at folk prøver å skille seg ut fra mengden. Her hjemme er det ofte motsatt. Man prøver å gli inn i mengden, skill deg for all del ikke ut… Artisten Robbie Williams uttalte seg om noe han observerte under sitt siste besøk i Oslo i juni i år. Han hadde sett så mange kledd i hvitt og beige at han lurte på om det var en slags uniform og om «The Government» delte de ut. Haha. Alle skal vel ikke måtte gå kledd i hvitt og beige! Vi selger selvsagt endel basic plagg også. Du kan kjøpe jeans, bukser, leggings, kjoler, skjørt, topper, bluser, T-skjorter, jakker, undertøy og tilbehør her. Erfaringsmessig har korsetter vist seg å være meget populære her til lands. Så det er derfor mange typer å velge mellom her på nettbutikken. Disse selges i flere størrelser.

Plus size klær på en egen kategori også. Her har du en samling plagg i ulike størrelser opp til 5XL på enkelte av plaggene. Blant annet plus size jeans. Målet er å tilby stilige, kule plus size plagg som ikke er kjedelige. Her kommer det mer så følg med du også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *