Hvordan måler jeg?

Hvordan velger jeg riktig størrelse?

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge å bestille? Velg størrelsen som passer best til ditt største mål(byste, midje, hofter). Hvis du er mellom størrelser, er det vanligvis best å bestille den største størrelsen slik at du har plass til å bevege deg, eller så kan justeringer enkelt gjøres.

Hvordan bruker jeg størrelsestabellen?

Hvis klærne du eier i din vanlige størrelse er trange og produktet du ønsker å bestille ikke er laget av elastisk materiale, anbefaler vi at du velger en størrelse opp.

One size produkter

One size produkter er designet for å kunne brukes av kunder som er innenfor disse målene: Byste: 76,2cm-83,82cm, midje: 58,42cm-63,5cm, hofter: 81,29cm-99,9cm

Bysten

La armene henge naturlig langs sidene. Få noen til å måle deg med målebåndet parallelt med bakken.
La armene henge naturlig langs sidene. Få noen til å måle deg med målebåndet parallelt med bakken.
Få vennen din til å måle under armhulene rundt ryggen og over hele bysten. Sørg for at målebåndet sitter tett
, men ikke for stramt.
 Midjen
BBøy deg til den ene siden for å finne stedet der midjen din naturlig går innover/"folder" seg. Få vennen din til å måle stedet, det skal være rett under navlen din. Hold målebåndet parallelt med gulvet.og tett mot huden din, men ikke trekk den stramt.
H
old målebåndet parallelt med gulvet.
 Hofter. Stå rett opp med føttene tett sammen. Få en venn til å måle over hoftene og bak deg rundt hele den kraftigste delen. Pass på at målbåndet er parallelt med gulvet.2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *