Hello world!

Dersom du er på utkikk etter noe spesielt, noe unikt, har du funnet riktig nettside. Vi selger korsetter, kostymer, catsuits, sexy undertøy, bikinier og mye mer. Følg med, det kommer stadig nyheter og du kan gjøre et kupp. Vi kan tilby unike klær du ikke finner overalt. Drar du til London, Paris, New York, ser du at folk prøver å skille seg ut fra mengden. Her hjemme er det ofte motsatt. Man prøver å gli inn i mengden, skill deg for all del ikke ut… Artisten Robbie Williams uttalte seg om noe han observerte under sitt siste besøk i Oslo i juni i år. Han hadde sett så mange kledd i hvitt og beige at han lurte på om det var en slags uniform og om «The Government» delte de ut. Haha. Alle skal vel ikke måtte gå kledd i hvitt og beige! Det er det som er saken. Finn din Egen stil!

4 kommentarer

  1. Your style is so unique compared to other folks I have
    read stuff from. Thanks for posting when you’ve got
    the opportunity, Guess I’ll just book mark this blog.

Kommentarer er stengt.