Superman-film scener spilles inn i Norge, nærmere bestemt på Svalbard.

De fleste har sikkert lest i aviser eller sett på TV at det for tiden spilles inn scener til den kommende Superman-filmen her i Norge, nærmere bestemt på Svalbard der det spilles inn scener hvor Superman besøker Fortress of Solitude. Jeg kom over en liten nyhetsartikkel med denne store nyheten og det er Gamereactor som formidler via Mr. Jonas Maki.

Tar meg den frihet å sitere fra denne interessante nyhetsartikkelen, der de gjengir et intervju med den kommende Superman-filmens regissør og DC-sjef Jonas Gunn. Intervjuet var først publisert i Svalbardsposten: I et intervju med Svalbardposten(oversatt av Gamereactor) forklarer DC-sjef og regissør Jonas Gunn hvorfor denne avsidesliggende øygruppen ble valgt: «Vi filmet de første scenene, som er når Superman rømmer til Isfestningen. Vi ville ha et sted som var vakkert og som føltes som å være midt i Arktis, så vi så på flere steder rundt om i verden. Men det var mange ting som gjorde at vi valgte Svalbard fremfor de andre stedene. For det første er det den naturlige skjønnheten. Men også det faktum at du finner et variert landskap her som du ikke finner noe annet sted. Naturen gir en spesiell følelse.» Sitat slutt.

Filmen har premiere i juli neste år. David Cornswet har hovedrollen som Superman, Rachel Brosnahan har fått rollen som Lois Lane, Nicholas Holt har fått rollen som Lex Luthor og Edi Gathegi blir Mister Terrific i filmen. Det blir spennende å se filmen! Superman går aldri av moten, ikke sant? Det er hyggelig at regissør og DC-sjefen har så mye fint å si om Svalbard. Det er jo en del av Norge, selv om det et ganske langt unna og livet der på Svalbard nok er ganske fjernt fra livet de fleste i Norge lever. Da jeg bodde i utlandet, var det av og til noen som lurte på om det var sant at man kunne støte på isbjørn på gatene i Norge. Jeg sa da nei, nei, det er ikke sant, men egentlig er det jo sant hvis man tenker på at Svalbard hører til Norge. Der KAN man faktisk treffe på isbjørn og det er sikkert både spennende og skremmende. Man kan ikke bare gå rundt alene på tur på Svalbard, man må ha med seg bevæpnet guide, tror jeg.

Regissør og DC-sjef for Superman-filmen som spilles inn nå på Svalbard roser naturen på Svalbard opp i skyene. Det er da også et veldig populært sted å besøke. Et yndet sted for naturfotografer og andre som ønsker et minne for livet. En norsk kunstmaler har laget flere fine malerier med motiv fra Svalbard. Jeg snakker om Vebjørn Sand. Det er imponerende, fine og uttrykksfulle bilder, både med og uten isbjørner, kan bare nevne maleriene Isbjørn, Isbjørnunge og Magdalenedalen Svalbard. Det siste med noe som må være et stort isfjell. Det er ikke sikkert det er der lenger om noen år, og isbjørnene går en usikker fremtid i møte. Kanskje Superman kan hjelpe? 🙂 Ikke lett dette, men man må jo være optimist likevel, som Jan Teigen synger i sin berømte sang «Optimist» , med tekst av Jan Teigen/ Knut Meiner/ Ove Borochstein/ Rolf U. Lovland:

Jeg står i mørke og skimter lyset i det fjerne
Det er så kaldt jeg søker varme fra en stjerne
Jeg tenker opp når jeg er nede for jeg er en Optimist

Jeg har et håp hver gang jeg går omkring i blinde
Det finnes en sol i oss som snart skal begynne å skinne
Som får meg opp når jeg er nede om og om og om igjen

Jeg har en drøm at vi tar vare på hverandre
Og gir det beste i oss selv til alle andre
Jeg tenker opp når jeg er nede om å om å om igjen

Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en Optimist
Jeg er en Optimist

Jeg har en tro jeg har ett mål som jeg skal finne
Jeg har en kraft og det er viljen til å vinne
Det får meg opp når jeg er nede om og om og om igjen

Vil at livet blir en dans i lyset
En dans for håpet og en dans for gleden
En dans i frihet og en dans for freden
Det skal gåååååååååå

Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en Optimist

Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en Optimist

Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en Optimist
Jeg er en optimist

4 kommentarer

 1. I’ll immediately snatch your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink or newsletter service.

  Do you have any? Please allow me understand in order that I could subscribe.
  Thanks.

 2. I have been browsing online more than three hours nowadays, but I never found any interesting article like yours.

  It is lovely value enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material
  as you probably did, the web will likely be a lot more useful than ever before.

 3. Elevate Learning Adventures with The Story Shack!

  A library of 200+ high-quality books tailored to the school curriculum.
  StoryShack’s Build a Book bundle features word searches, quizzes, creative coloring pages, high-quality images, and top SEO keywords.
  StoryShack’s StoryCraft Pro bundle includes the «Melody Minds Library» with 350+ music tracks and «AnimateMasters Pro,» offering 30+ categories of animations.
  And as if that’s not enough, here are the MEGA BONUSES:

  ✔ 100+ Mega Mazes Pack
  ✔ 100+ Sudoku Elements Pack
  ✔ 100+ Comic Book Template Pack
  ✔ 100+ Handwriting Practice Template Pack
  ✔ 100+ Kids Story Book Templates
  ✔ Canva Book Templates
  ✔ Additional beautiful content like journal prompts
  ✔ INCLUDED: The Ultimate Workbook

  Click https://ext-opp.com/StoryShack to explore The Story Shack e-Learning Collection and seize the opportunity for multiplied income!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *