For spesielt, eller blir dette nå vanlig diett for alle?

Jeg tenker på dette med at Sofie Elise har sagt at hun muligens kommer til å spise sin egen morkake. Jeg ble først kvalm av tanken. Leste siden at hun da tenker på å få inntatt den i pilleform. Det mener jeg er juks! Å ta tabletter er ikke helt det samme. Så synes hun bør gjøre det ordentlig hvis hun først har tenkt å gjøre dette. Neida, synes ikke det. Synes egentlig det er helt tullete. Kunne vært interessant hvis hun kunne gjøre det sammen med en som også har en noe sær diett, nemlig en norsk rapper som kaller seg noe så eksotisk som Mr. Pimp-Lotion, og som i følge blant andre Aftenposten lever på kalvelever, biff og MORSMELK! Og han har det visst helt OK. Vet ikke hvis han har like mange tilhengere på sosiale medier som Sofie Elise, men det blir jo bare helt vanvittig hvis alle menn nå skal følge hans eksempel. Da er det jo nesten enklere å følge Sofie Elises eksempel, for alle som føder er jo i det miste selvforsynte. Vel bekomme!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *