Nytt år, nye nyttårsforsetter

Mange av oss ønsker av hele hjertet å forbedre livet, og når et helt nytt år starter er det for mange tiden for å starte med noe nytt, nye og bedre vaner. Nye nyttårsforsett, kan man si. Her er det jo bare å sette seg mål og stå på. Mange sier de skal begynne å trene, eller trene oftere. Slutte å røyke eller snuse(det siste er jo ikke helt ufarlig det heller).

For å starte noe nytt, som å trene, kan det kanskje hjelpe å ha noe nytt og fint å ha på seg for å gi mer motivasjon. Skal du trene på et treningsstudio så er det jo fint å ha noe som er behagelig og passer til din stil. Mange investerer i dyre merkevarer og topp utstyr for å kanskje ha selvsikkerhet, eller de tenker dette vil vare i mange år. Her kommer det jo an på hvor mye man bruker de! Man må ikke nødvendigvis ha på seg de dyreste treningsklærne heller for å kunne starte med trening. Her på nettsiden har det nå kommet en ny kategori, nemlig treningsklær. Det er et lite utvalg, men noen sett har veldig fine kombinasjoner med topp(som en trenings-BH), legging og jakker. Spesielt et av de settene har en jakke som har et genialt design da det er en åpning midt på baksiden. Litt lufting er jo fint hvis man sykler eller løper inne på et treningsstudio. Man kan jo velge selv, ha jakken på eller ikke.

Du finner også noe treningsklær for menn her. Treningstøy for menn i mange fine farger og flere størrelser.

Lykke til med nyttårsforsettene!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *