Ja, vi elsker skal vi danse

Det er så fantastisk gøy å se på dette programmet at jeg må bare skrive noen ord her. De har virkelig gjort det til en herlig opplevelse å bare se på. Det må være vanvittig gøy å være med, men selvsagt meget krevende å lære så mye nytt på kort tid og under høyt press. De dommerne er ikke bare bare, og aviser har jo også mange foståsegpåere som triller terning, og de har jo gode agumenter og høy utdannelse, så all respekt for dem, men jeg er ikke alltid enig med de likevel. Det er jo heldigvis lov å ha egne favoritter. Det er alle som kan stemme på danseparene og det er bra.

Fine kostymer og antrekk. Det er alltid spennende å se hva danserne skal ha på seg til hvert nytt dansenummer, og det er jammen imponerende at det er så mange fine og sexy antrekk! Selvsagt må det være det! Gleder meg alltid hele uka til neste Skal vi danse. Synes nesten at alle er like gode på noen danser. Er sjeleglad for at det er noen av dommerne som ikke er så strenge, de som danser fortjener gode tilbakemeldinger. Elsker virkelig Morten Hegseth, han har fantastiske tilbakemeldinger og han er så flink til å formulere seg at jeg blir helt imponert av det pluss at han har jo så mye følelser og er helt nydelig . 🙂

Det var litt morsomt at en viss politiker-dame også var med, selv om det ikke varte mange programmer før hun røk ut. Har mange andre politikere jeg kunne tenkt meg se på dansegulvet. Jeg håper det blir mulig å slippe til politikere fra ulike partier, at det ikke var et valgflesk(hun var IKKE fet, ikke misforstå!) bare at hun var med. Hun var forresten både flink og søt! Beklager at jeg ikke husker navnet her og nå.

Angående dansekjoler, partykjoler, festkjoler og sexy kjoler generelt så er det mange fine kjoler etc. til salgs her nå og mer skal det bli. Selvsagt! Det er lov å kle seg litt sexy!

Gruatulerer så mye den verdige vinneren Alexandra Joner! Gratulerer også til nummer to, Aslak Maurstad! For en bragd å komme seg til finalen! Herlige mennesker, tusen takk for nydelige opptredener!