Halloween kommer snart!

Halloween er en dag da de døde skal hylles. Vi skal huske de som har forlatt oss og nå er «on the other side», men husker de oss, lurer jeg på? Uansett, når det er Halloween må det være lov å være litt skøyeraktig og ha det gøy, selv om mange Halloween kostymer er ganske dramatiske og skremmende.

Selv har jeg opplevd både noe skremmende og at jeg kanskje skremte noen. Da jeg var barn kledde jeg meg en gang ut som spøkelse og drakten hadde jeg laget selv av et stort hvitt laken. Problemet var at jeg hadde hatt på meg altfor lite klær under og siden det var en kald kveld, ble jeg så syk at jeg måtte på sykehus. Så den som ble mest skremt var meg selv! Så ironisk! Haha. 😂 Jeg kan le av det nå, men det var ikke gøy å ligge på sykehus. Uansett om man lager egne kostymer eller kjøper de ferdig, er det lurt å kle på seg godt enten under eller over kostymene:-).

En annen gang hadde jeg kledd meg ut med en ganske skremmende maske, da var jeg allerede voksen, og åpnet døra plutselig for barn som hadde ringt på. De ble veldig overrasket over at en voksen hadde kledd seg ut, men de syntes det var gøy etter å ha kommet over den første skrekken. Det er lov å være litt leken selv om man ikke er barn. 🙂

Her på nettsiden er det en god del Halloween kostymer til salgs både for barn og voksne. Happy Halloween!

2 kommentarer

  1. Thanks for the marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you’re
    a great author.I will ensure that I bookmark your blog and may come back later in life.
    I want to encourage one to continue your great writing, have a nice weekend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *