Lenge leve friheten!

I disse tider er det viktig å feire frihet- og kjærlighet, ikke minst. Uansett hvem du er og hvilken legning du måtte ha. Det er jo i bunn og grunn en privatsak. Man er født som den man er, og livet er vanskelig nok uten at andre skal bestemme sånne ting, som er helt individuelt. Alle husker hva som skjedde i fjor i Oslo like før Pride Parade. Det kunne vært meg, jeg har flere ganger sittet på en av de utestedene. Derfor kom det som et utrolig stort sjokk da jeg leste om den tragiske hendelsen. Håper virkelig at dette ikke gjentar seg. Alle har rett til å være fri, eller hva? Hvorfor ikke feire med å kjøpe deg noe sexy her på nettbutikken. Her er det noe for alle og mye fint på salg også. ;.)

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *