Vi nærmer oss Valentinsdagen med stormskritt!

Valentinsdagen feires i mange land den 14. februar, og den handler om noe som vi alle trenger: kjærlighet. Som noen har sagt: Love doesn’t make the world go round, but it makes the ride worthwhile.❤

Både menn og kvinner, som har et godt øye til hverandre, kan bruke sjansen til å vise det på Valentinsdagen. Denne dagen har tradisjoner som går langt tibake i tid. bare les dette: Den gelasiske sakramentarius fra 800-tallet registrerte feiringen av den hellige valentinsfest den 14. februar. Dagen ble assosiert med romantisk kjærlighet på 1300- og 1400-tallet da forestillinger om høvisk kjærlighet blomstret, tilsynelatende ved assosiasjon med “lovebirds” tidlig på våren. Det var da fugler begynte kurtiseringen. Så har du noen du ønsker å kurtisere? Et første steg kan jo være å gi et Valentindagskort og kanskje en gave. Man må bare finne noe som passer til din utvalgte. Det er populært å gi sjokolade, blomster og kanskje noen små fine gaver som smykker eller undertøy(hvis man allerede er nær hverandre sånn sett). Menn kan sette pris på å få gaver også. Valentindagsgaver trenger ikke være så dyre, det er tanken(og kjærligheten) som teller. Ha en nydelig Valentinsdag når den tid kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *